Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee

Zuivelrijck introduceert deze maand biologische en fairtrade mini stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee. Een aantal jaar geleden introduceerde Zuivelrijck als eerste in Nederland de biologische koffiemelk in cupjes in combinatie met de bio-rietsuikersticks. Daarna kwamen de biologische honingsticks. "Met de nieuwe biologische fairtrade stroopwafeltjes hebben we nu een mooi compleet bio-assortiment voor bij de koffie of thee", volgens René van der Veen eigenaar van Zuivelrijck.

Nog meer nieuws op komst
Naast de producten 'around the cup' heeft Zuivelrijck ook producten voor 'in the cup', waaronder biologische volle melk in pak. "De volle melk wordt door barista's graag gebruikt voor bijvoorbeeld het maken van cappuccino. En hier blijft het niet bij. In juli komen we namelijk met een speciale 'plantaardige barista' variant voor de cappuccino."

De Zuivelrijck biologische fairtrade stroopwafeltjes zijn in Nederland verkrijgbaar via de groothandels, waaronder de Hanos.

Voor meer informatie:
René van der Veen
Zuivelrijck B.V.
Bisschopsweg 16
8462 TA Rotstergaast
0513 682867
consumentenservice@zuivelrijck.nl
www.zuivelrijck.nl

Publicatiedatum: