Open dag zorgboerderij De Grote Wiede: zaterdag 17 juni

Op zaterdag 17 juni van 12.00 – 15.30 uur opent zorgboerderij De Grote Wiede in Hulshorst voor belangstellenden haar deuren. Er zijn kramen waar u bedrijfseigen producten, zoals groenten, plantjes, kruiden en eieren kunt kopen. Of u kunt een lekker kopje koffie of thee met zelfgemaakte taart nuttigen. Er zijn diverse activiteiten voor kinderen en het is mogelijk om een rondleiding over het landgoed te volgen.

Zorgboerderij De Grote Wiede is een biologisch landbouwbedrijf, gevestigd aan de Rijnvis 46, op de rand van Nunspeet en Hulshorst. De hulpboeren (cliënten), die de dagbesteding volgen, vormen een gemengde doelgroep en verrichten diverse werkzaamheden, zoals het verzorgen van de dieren, het onderhoud van het terrein en andere voorkomende werkzaamheden op de boerderij. Veiligheid, respect, overzichtelijkheid, rust, echtheid en de mogelijkheden tot verbinding staan hier centraal. In 'Het Grote Huis' wonen permanent 5 bewoners. Hier wordt 24 uurs zorg geboden. Deze zorg is gebaseerd op de visie en missie van zorgboerderij de Grote Wiede. Daardoor is er een kader met veiligheid, structuur en vertrouwen.

De Akker en de Kruidentuin vragen veel aandacht en verzorging en leveren seizoensgebonden producten, die de tijd kregen om te groeien en af te rijpen. Deze producten worden al een aantal jaren enthousiast afgenomen door een aantal mensen (Grote Wiede Pakket). 

Voor meer informatie:
De Grote Wiede
Rijnvis 46
8077 RR Hulshorst
0341 256199
info@degrotewiede.nl 
www.degrotewiede.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven