Feestelijke opening bij bijna 200-jarig familiebedrijf Simon Lévelt in Haarlem

Op 1 juni vierde koffie- en theespecialist Simon Lévelt de feestelijke opening van het vernieuwde bedrijfspand én de ingebruikname van een nieuwe roosterinstallatie. "Met de komst van deze nieuwe koffierooster zal de kwaliteitsverbetering terug te proeven zijn in de koffies van Simon Lévelt", zo meldt het bedrijf. 

De officiële opening werd gedaan door vader en dochter, Hans en Mikkel Levelt en Bert Jongsma.

Al bijna 200 jaar lang en 6 generaties lang, houdt de familie Levelt zich bezig met het roosteren van koffie en het melangeren van thee. Simon Lévelt roostert, maalt en mengt zelf om tot de hoogste kwaliteit te komen. Duurzaamheid staat op een prominente plek in alles wat ze doen. Hun missie? Premium biologische koffie en thee toegankelijk maken voor iedereen. Het gebouw werd te klein voor de ambities en met de uitbreiding van de productie in Haarlem, was de kers op de taart het plaatsen van een nieuwe koffierooster.

Directieleden Mikkel Levelt en Bert Jongsma voor de nieuwe koffierooster.

'BMW onder de koffieroosters'
De roosterinstallatie, de Probat PX120, biedt nieuwe mogelijkheden om de kwaliteit van hun koffie te verbeteren. Een investering die past bij de duurzame ambities van het bedrijf, de nieuwe koffierooster levert namelijk een energiebesparing van 40% op hun gasverbruik. Bijkomend voordeel is dat de emissie uitstoot nu zo laag is, dat er nog nauwelijks rook en geur buiten het pand waarneembaar is. Met de BMW onder de koffieroosters, is Simon Lévelt voorzien van de nieuwste ontwikkelingen, een ijzersterke reputatie, een strak design en Duitse degelijkheid. Als speciaalzaakmerk is Simon Lévelt altijd op zoek om de mooiste smaken om uit de koffiebonen te halen. Met de komst van deze nieuwe koffierooster zal de kwaliteitsverbetering volgens het bedrijf terug te proeven zijn in de koffies van Simon Lévelt.

Voor meer informatie:
Simon Lévelt 
info@simonlevelt.com
www.simonlevelt.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven