Zaterdag 3 juni, 10:00–17:00 uur

Ruim 50 leveranciers op Lentemarkt bij de Groene Passage

De jaarlijkse Lentemarkt van de Groene Passage komt er weer aan. Op zaterdag 3 juni staat er een grootse markt met ruim 50 kramen op het plein voor de deur van het groene winkelcentrum aan de Mariniersweg in Rotterdam. De markt trekt elk jaar vele bezoekers. Lekkere hapjes en drankjes, festivalfood, muziek op het plein, knutselen in de kinderhoek, demo's en mini-workshops. Bij de kramen kunnen consumenten kennismaken met de leveranciers en de mensen achter het product en profiteren van mooie aanbiedingen.

Foto: © Machteld Bunskoek

"Met de Lentemarkt wil de Groene Passage weer een mooi uithangbord voor biologisch zijn. Samen met de leveranciers die vaak al jaren aan het event deelnemen. Allemaal met een grote drive voor duurzame en kleinschalige producten met een eerlijke oorsprong", vertelt Roosmarijn Saat namens Gimsel. 

Naast alle proeverijen kan men dit jaar terecht voor een vegan Poké bowl, gemaakt door Sascha de Lint van GreenAge, een verse biologische pizza uit de houtoven gemaakt door Felice Cicoria, Surinaamse vega broodjes van restaurant Spirit en Rotterdamse worsten broodjes van de Groene Weg slagerij. 

De line-up:

Brood vanmenno, Horizon, Het Blauwe Huis, Klean Kanteen, Eco Lunchbox, Craft Dairy, Lima Food, Beehonest Cosmetics, Imkerij de Traay, The Ferment Company, Bio-Kult, Pure by Dunde, Odin, Landgoed, Van der Westen Organic family bakery, GreenAge, Yarrah Organic Pet Food, Razzle, Alce Nero, IDorganics, Kaap Koffie, Lotika, Tilingo, Your Well, Madal Bal, Lovechock, FiordiFrutta, Kari’s Crackers, Onoff Spices, Hampstead Tea, SymFonio, Wisselwaar, Happy Chocolate, Edart, Amaizin, De Hobbit, Boody, Attitude, La La Fete, Superfoodguru, Babs Bone Broth, Ecomild, Bosvitaal, N’ice, Greenhub, Agriton, Do It Organic, LumaLano, Greensprout, De Eng en I just Love Breakfast.

Voor meer informatie:
De Groene Passage
Mariniersweg 1-33
3011 NB Rotterdam
info@degroenepassage.nl 
www.degroenepassage.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.