Judith Deusings benoemd tot bestuurslid van BioLogisch Limburg

Judith Deusings is woensdagavond tijdens de jaarvergadering van BioLogisch Limburg unaniem benoemd tot bestuurslid. Ze completeert daarmee het bestuur nu voorzitter John Janssen afscheid heeft genomen. De andere zittende bestuursleden zijn Jac Verbeek en Ellen Mertens.


Foto BioLogisch Limburg

Nieuwe bestuursstructuur
Met het vertrek van Janssen en de komst van Deusings is er ook gekozen voor een nieuwe structuur van het bestuur. Er gaat gewerkt worden met portefeuilles, ook wel sectorgroepen. "Zo gaat het nieuwe bestuurslid Deusings zich bezighouden met de portefeuille dier. Ellen Mertens neemt de portefeuille Plant op zich. Jac Verbeek is het aanspreekpunt als het gaat om algemene zaken. Susanne Görtz neemt als adviseur deel aan de bestuursvergaderingen", aldus BioLogisch Limburg.

De 38-jarige Deusings heeft samen met haar vriend een klein gemengd agrarisch bedrijf. Sinds maart 2022 zijn ze in omschakeling naar biologisch.

Voor meer informatie:
BioLogisch Limburg
info@biologischlimburg.com  
www.biologischlimburg.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.