Jeroen Kiers vertrekt als CEO van Ausnutria

Ausnutria Nederland neemt afscheid van haar CEO Jeroen Kiers. "Volgend op de voorgenomen wijzigingen in de managementstructuur van Ausnutria Nederland en de daarmee wijzigende verantwoordelijkheden van de CEO heeft Jeroen Kiers bekendgemaakt dat hij ervoor heeft gekozen zijn carrière buiten Ausnutria voort te zetten en daarmee per 15 juli afscheid neemt van zijn functie als CEO van de organisatie", zo verklaart het bedrijf in een persbericht. 

Ausnutria Nederland is voornemens om wijzigingen in haar managementstructuur aan te brengen om internationale groei te versterken en strategische doelen te realiseren. In de nieuwe structuur zal de samenwerking met het moederbedrijf Ausnutria Dairy Corporation worden versterkt en wordt het besluitvormingsproces geoptimaliseerd.

Binnen het lokale management in Nederland zullen er enkele directe rapportagelijnen worden verlegd naar de directie van moederbedrijf Ausnutria Dairy Corporation. Met deze wijzigingen verwacht de organisatie betere samenwerking en afstemming te kunnen bereiken met haar Chinese zusterorganisatie en het bestuur in Hongkong en als collectief toekomstige gezonde groei te kunnen bewerkstelligen.

Jeroen Kiers, CEO Ausnutria: "Ik ben trots op wat we hebben bereikt de afgelopen jaren. Het doet mij erg goed dat we zoveel belangrijke stappen hebben weten te zetten in toch een uitdagende omgeving. We hebben kunnen bijdragen aan het welbevinden van zovelen door het leveren van prachtige producten onder onze mooie merken. Ausnutria gaat een nieuwe fase in en ik ben ervan overtuigd dat er hiervoor een zeer solide basis ligt. Ik ga ‘mijn toppers’ ontzettend missen en wens ze heel veel succes."

Bart van der Meer, Executive Director Ausnutria Dairy Corporation: "Namens onze organisatie, wil ik Jeroen bedanken voor de toewijding waarmee hij onze organisatie heeft geleid en waardering uitspreken voor de wijze waarop hij de samenwerking en eenheid binnen onze organisatie heeft vergroot. Wij zullen hier als organisatie op voortbouwen en wensen Jeroen succes in het vervolg van zijn carrière."

Bron: Ausnutria Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.