Natural & Organic Products Europe in Londen trekt 7.305 bezoekers

De 27ste editie van Natural & Organic Products Europe heeft 7.305 bezoekers getrokken. De beurs vond op 16 en 17 april plaats in ExCeL London. De bezoekers kregen de kans om duizenden merken en exposanten te ontdekken, variërend van biologische voedingsmiddelen en dranken, natuurlijke gezondheid tot duurzame huidverzorging, en plantaardige producten tot milieuvriendelijke huishoudelijke producten.

Onder de bezoekers bevonden zich grote inkopers van Tesco, Holland & Barrett, Boots UK, Whole Foods Market UK, Planet Organic, Waitrose, Infinity Foods, John Lewis, plus belangrijke onafhankelijken uit het hele Verenigd Koninkrijk en Ierland en 1.105 buitenlandse bezoekers uit 74 landen. De beurs had het grootste 'Hosted Buyer Programma' ooit met 67 inkopers uit 19 landen.

Carol Dunning, Event Director van de beurs, reageert als volgt: "We zijn erg blij met het succes van de show van dit jaar. Ons doel is onze exposanten een mooi platform te bieden om hun producten te tonen aan geïnteresseerde detailhandelaren en in contact te komen met inkopers die zich inzetten voor een gezondere en duurzamere levensstijl. Het was fantastisch om zoveel belangrijke spelers in de sector samen te zien komen om dat doel te bereiken."

50% herboeking
De beursorganisatie meldt dat 50% van de exposanten tegen het einde van de sluitingsdag van de beurs al opnieuw heeft geboekt voor volgend jaar.

2024: 14-15 april
De volgende editie van Natural & Organic Products Europe zal op 14 en 15 april 2024 gehouden worden in ExCeL Londen.

Voor meer informatie: www.naturalproducts.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.