Désirée Rasenberg: "Er hangt meteen een andere vibe omheen"

Koningspaar maakt volgens ondernemers echt een verschil als ze meegaan op handelsmissies

Het koninklijk paar reist regelmatig met Nederlandse ondernemers de wereld over om de 'BV Nederland' te verkopen. Dat levert veel op, zeggen ondernemers. Die merken dat andere landen heel positief reageren. 

Désirée Rasenberg van Pure Jute was één van de ondernemers die in 2019 deelnam aan de handelsmissie naar India. Samen met haar dochter ging ze mee met de koning om aandacht te vragen voor de jute tasjes die zij maakt. "Mensen zien het als iets magisch en dat is het natuurlijk ook", zegt ze over de aanwezigheid van de koning. "Er hangt meteen een andere vibe omheen. Dat geeft jezelf ook een energieboost als je daar bent. Iedereen reageert zo positief. Wij hebben zoveel mensen leren kennen en dan op het hoogste niveau. In India zijn hele grote bedrijven, die zijn daarna gewoon heel makkelijk toegankelijk. Ze weten wie je bent, je bent mee geweest, ze hebben kennis met je gemaakt", vertelt ze.

Klik hier voor het volledige artikel.

Foto: Dreamstime

Bron: EenVandaag


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.