Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ik zou al blij zijn als mensen er na zo’n beleving voor kiezen om alleen biologisch vlees te gaan eten"

Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten

Chef-kok Wander Alblas laat gasten van zijn restaurant Upstick helpen bij de slacht van een kop. Hij wil met zijn restaurantbeleving gasten na laten denken over vleesconsumptie. "Met veel mensen die zeggen het niet te willen, raak ik wel in gesprek over de de eigen vleesconsumptie." En dat is precies het gesprek waar Alblas op hoopt. "Ik zou bijvoorbeeld al blij zijn als mensen er na zo'n beleving voor kiezen om alleen biologisch vlees te gaan eten.” 

Klik hier voor het volledige artikel. 

Bron: De Ondernemer

Publicatiedatum: