Stop je wijnfles in de grond

Op 22 april is het Earth Day, een dag in het teken van bescherming van Moeder Aarde. Om aandacht te vragen voor Earth Day krijgt elke fles van het biologische wijnmerk B-Liv in de supermarkten van Jumbo een label gemaakt van groeipapier. Zo moedigt B-Liv consumenten aan te genieten van een duurzame fles wijn, terwijl zij gelijk iets terug doen voor Moeder Aarde.

Neklabel van groeipapier           
De wijnen van B-Liv zijn biologisch, veganistisch én klimaatneutraal. B-Liv helpt consumenten op weg om duurzame wijnconsumptie te stimuleren en om stil te staan bij Earth Day. Tijdens het wijn maken zelf staat de Aarde ook centraal, er wordt namelijk 100% duurzame energie gebruikt. Maar ook aan de verpakking is gedacht: de kurk is capsulevrij en afbreekbaar en het label op de lichtgewicht fles van gerecycled papier. Het label dat te vinden is om de hals van B-Liv flessen in Jumbo supermarkten is gemaakt van groeipapier. Zodra je dit papier plant in de aarde en besprenkelt met water, kunnen consumenten, de bijen en vlinders binnenkort genieten van de mooiste biologische bloemen op terras, balkon of in de tuin.

Zilveren en bronzen medailles
De B-Liv Red Blend, B-Liv Cabernet Sauvignon, B-Liv Rosé en B-Liv Sauvignon Blanc, vintage 2022, zijn door The Drinks Business 2023 bekroond met een medaille. De B-Liv Cabernet Sauvignon ontving brons, de andere drie wijnen zilver. De gewonnen medailles voegen zich bij de uitgebreide reeks prijzen die B-Liv eerder heeft verdiend.

B-Liv wijnen worden geïmporteerd door Delta Wines en zijn alleen verkrijgbaar bij Jumbo supermarkten voor €7,49.


Voor meer informatie:
B-Liv
www.blivwine.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven