Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee

Naast de reeds bestaande koeklijnen van Elite voegt Van Oordt The Portion Company uit Oud-Beijerland nu ook een nieuwe verantwoorde lijn aan het assortiment toe: Elite Natural. Naast de huidige Elite categorieën zal deze lijn staan voor natuurlijk, biologisch, vega(n), fairtrade en duurzaam. Verantwoorde keuzes voor lekkers naast de koffie of thee. Het eerste artikel dat aan dit assortiment is toegevoegd is Elite Natural Biologische Koekjesmix. Dit assortiment bevat biologisch verantwoorde naturel, chocolade en karamelkoekjes. Individueel verpakt in duurzame, recyclebare folie. De productcategorie Elite Natural zal in de nabije toekomst worden aangevuld met andere verantwoorde koekjes.

Waarom Elite Natural?
Steeds meer gasten verwachten meer opties in lekkernijen die inspelen op een verantwoorde keuze, zonder in te boeten op smaak. Met de komst van het Elite Natural koekjesassortiment wil Van Oordt laten zien dat ze specialist in portieverpakkingen zijn.

Elite koeklijnen
De nieuwe koeklijn wordt toegevoegd aan de reeds bestaande Elite koeklijnen. Deze zijn te herkennen aan hun kleuren en designs folie. Varieer en combineer voor verschillende momenten:

  • Elite Selection: bestaande uit basis soorten koek;
  • Elite Special: bestaande uit luxere koeken, veelal met chocolade;
  • Elite Season: bestaande uit seizoenkoekjes en thematische koekjes

Voor meer informatie:
Van Oordt
L.J. Costerstraat 12
3261 LH Oud-Beijerland
0186 630611
salessupport@oordt.com 
www.oordt.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.