OPTA Europe en Asobio bundelen hun krachten

OPTA Europe verwelkomt Asobio, de Spaanse vereniging van biologische verwerkers en handelaren. Zij bundelen hun krachten om de belangen van biologische bedrijven beter te behartigen en hun groei te ondersteunen, in Europa en daarbuiten.

"Dit partnerschap zal onze expertise bundelen omdat we ervaringen en kennis uit een groter aantal lidstaten kunnen uitwisselen. Samen versterken we onze stem en zorgen we ervoor dat onze ideeën worden gehoord, zowel in Brussel als in Madrid", stellen de organisaties in een gezamenlijk persbericht.

"Gezien de kritieke kwesties waarmee de biologische sector op korte en middellange termijn wordt geconfronteerd, van de uitvoering van de nieuwe en complexe biologische verordening tot het komende EU-kader voor duurzaam voedsel, is dit een bondgenootschap dat op het juiste moment komt en ons zal helpen om effectiever te pleiten voor de behoeften van de biologische industrie."

Voor meer informatie:
OPTA Europe
4 Rue de la Presse
1000 Brussel
+32 495281872
info@opta-eu.org 
www.opta-eu.org 

Asobio
Calle Doctor Castelo, 44
28009 Madrid
+34 932072516
info@asobio.org 
www.asobio.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.