"De bananenwereld is volop in ontwikkeling; van teelt en rijping tot de opkomst van innovatieve houdbaarheid verlengende technieken. Aangezien bananen een belangrijk product is voor de consument, staat kwaliteit volop in de schijnwerpers. Met onze keuzes maken we het verschil in het dagelijks leven van miljoenen consumenten. Elke stap in de keten heeft invloed op kwaliteit en heeft zijn eigen uitdagingen en kansen", zo schrijft het team van Normec Foodcare.
Het is de reden dat de AGF-experts van hen een mini-symposium over de kwaliteit van banaan organiseren.
Voor wie?
- Kwaliteitsmanagers en keurmeesters
- Category managers en inkopers
- Telers
Wat komt aan bod?
- Teelt
- Ziekten en Gebreken
- Kwaliteitstandaarden
- Kwaliteit in de Supermarkt
- Consument
- Toekomst
Presentatie:
- Jelger de Vriend (Normec Groen Agro Control)
- Adriaan Vermunt (Normec Groen Agro Control)
- Ludo Tuijnman (Normec Maas Goodacre)
- Karin Gorree (Normec Innovative Fresh)
Het mini-symposium vindt online plaats op vrijdag 21 april van 15.00 uur tot 16.00 uur (CET). Deelname is gratis en aanmelden kan hier.
Voor meer informatie:Normec Foodcare
Balkweg 3
5232 BT 's-Hertogenbosch
+31 (0)88 848 20 20
www.normecfoodcare.com