"De connecties die hieruit ontstaan zijn geweldig om te zien"

De Moestuinbeurs blijkt voor herhaling vatbaar

Tholen - De allereerste editie van De Moestuinbeurs was volgens organisatoren Dieke Wissing en Kirsten Bergkotte zeer geslaagd. "Er waren meer dan 4.000 bezoekers. De tweede dag was zelfs uitverkocht. De sfeer was heel gemoedelijk, we kijken er positief op terug en De Moestuinbeurs is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar", vertelt Dieke.

Foto's: Tess Korevaar

De Moestuinbeurs, een onafhankelijk initiatief, vond op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart jongstleden plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Dieke: "Bezoekers kunnen nu vol kennis en inspiratie het nieuwe moestuinseizoen in gaan."

Kirsten geeft aan dat ze zich focussen op duurzame relaties en informatie: "Naast dat het natuurlijk belangrijk is dat er goed verkocht wordt, richten wij ons juist ook op duurzame relaties en informatie. In de vorm van kennisoverdracht, netwerken of concrete samenwerkingen tussen deelnemers onderling, maar ook tussen deelnemers en bezoekers. We hebben ons specifiek gericht op de moestuindoelgroep, dus de connecties die hieruit ontstaan zijn geweldig om te zien." 

Op het evenement stond een zeer divers aanbod aan deelnemers met onder meer kant-en-klare moestuinbakken, zaden, bloembollen, pootgoed, fruitbomen, compost, tuinkassen en boeken. Meer dan 60 verschillende bedrijven presenteerden en verkochten hun producten passend bij het moestuinieren. Bio-Kultura, partner van het event, had een exclusieve ruimte ingericht waarin alles draaide om een gezonde bodem. Ook partner Ecotuintje - webshop voor de milieubewuste moestuinfan - was beide dagen aanwezig met onder andere hun duurzame moestuinbakken en partner L'Orangerie Buitenverblijven presenteerde de mooiste tuinkassen op het event.

Als het aan de organisatie ligt wordt De Moestuinbeurs dus een jaarlijks terugkerend consumentenevenement met alles rondom moestuinieren. De datum voor volgend jaar zijn nog niet bekend.

Klik hier voor een sfeerimpressie van De Moestuinbeurs.

Voor meer informatie:
Dieke Wissing
De Moestuinbeurs
06 10372640
info@demoestuinbeurs.nl 
www.demoestuinbeurs.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.