Gezichtsmaskers van Urtekram nu bij Odin verkrijgbaar

"Ik kwam zelf op het idee voor deze maskers"

De vier gezichtsmaskers van het Deense merk Urtekram zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Odin. Het gaat om betaalbare en verpakkingsarme gezichtsmaskers die voorzien zijn van het Cosmos Organic-certificaat van Ecocert Greenlife. Alleen natuurlijke producten zonder parabenen en synthetische conserveringsmiddelen krijgen dit keurmerk. Verder zijn alle producten plantaardig en niet op dieren getest. Er zijn vier varianten: Duindoorn, Witte Klei, Murumuru Boter en Agave. Het gezichtsmasker Witte Klei komt later op voorraad, meldt Odin in de zakelijke nieuwsbrief.

"Odin is één van de eerste groothandels die ze van ons heeft opgenomen", vertelt Ramon van Huffelen van Natrada, importeur en groothandel biologische producten. "Ik kwam zelf op het idee voor deze maskers, omdat er in de conventionele drogist alleen maar van die eenmalig bruikbare zakjes lagen. Ik heb Urtekram destijds gevraagd om iets te ontwikkelen dat heel vaak mee gaat, daar hebben ze gehoor aan gegeven."

Voor meer informatie:
Ramon van Huffelen
Natrada
Geert Grootestraat 1
7411 GS Deventer
055 5337799
informatie@natrada.nl 
www.natrada.nl 

Odin
De Panoven 1
4191 GV Geldermalsen
0345 577133
sales@odin.nl 
www.odin.nl 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.