Duurzame travel-set in de KLM-Frequent-flyer-gids

De KLM-passagier wordt deze maand gemotiveerd om een duurzame keuze te maken: de Kaerel travel set staat namelijk groot afgebeeld in de KLM-Frequent-Flyer-gids. Die bestaat uit een 100% natuurlijke deodorant en douchegel en een toilettas met handdoekje van 100% biologisch katoen.

De set is het resultaat van een samenwerking tussen Bo Weevil bekend van zijn biologische katoenen handdoeken en toilettassen en Kaerel skin care, de crap free verzorgingslijn voor mannen.
Iris Komen van Bo Weevil en Esther Keddeman van Kaerel skin care zijn trots op deze vermelding. Een jaar geleden zijn zij intensiever gaan samenwerken met Gifts of Impact om de zakelijke markt meer te verleiden om duurzamere geschenken aan te bieden in plaats van de goedkoopste producten uit China aan te bieden. Dit heeft geresulteerd in deze mooie vermelding.

Naast de Kaerel Travel Set hebben Bo Weevil en Kaerel skin care verschillende andere sets samengesteld, zoals de Shaving Set en de Always Fresh set voor on-the-go. Het is ook mogelijk om in overleg een eigen set samen te stellen.

Voor meer informatie:
Martine Tempels
Gifts with Impact
06 27071560
info@giftswithimpact.nl 
www.giftswithimpact.nl 

Iris Komen
Bo Weevil
030 2881521
iris@boweevil.nl 
www.boweevil.nl 

Esther Keddeman
Kaerel skin care
06 47084025
esther@kaerelskincare.com 
www.kaerelskincare.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.