Nog meer grappen

Afgelopen vrijdag namen we in de nieuwsbrief al een aantal grappen van biologische bedrijven mee, van de droge worst van zoetwateroesters van De Woeste Grond tot de smeerboter van Weleda, maar we kwamen dit weekend nog een paar grappenmakers tegen.

Zo maakte Herenboeren bekend dat er een afsplitsing zou komen die onder de naam Damesboeren verder zou gaan. Bestaande Herenboerderijen met een vrouwelijke boer en voorzitter aan het roer zouden significant beter presteren, zo werd gemeld. De initiatiefnemers zeiden daarnaast al langer niet zo senang bij de naam ‘Herenboeren’ te voelen.

Een andere geslaagde grap kwam van Brandt & Levie. De worstmakers kwamen met Vorst: roomijs in de smaak vanille en venkelworst. Niet meteen griezelen van die smaakcombinatie, want, zo meldde Samuel Levie: "De smaak klinkt wellicht verrassend, maar de vanille uit Madagaskar is een fantastische tegenhanger voor de zoutige worst met biologisch en aromatisch Siciliaans venkelzaad."

Bron: LinkedIn Samuel Levie


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.