Nieuw: hagelslag voor in het zelftapsysteem

Er is bij IDorganics nu ook hagelslag beschikbaar om vanuit een zelftapsysteem te verkopen. Het in Zaandam gevestigde IDorganics is ongeveer een jaar geleden gestart met het zelf produceren van chocolade. Jetse Schokker, directeur van IDorganics, zei hier toen het volgende over: "In mijn bedrijf chocolateren we al jaren producten zoals biologische rozijnen, noten en gevriesdroogd fruit. De chocolade kochten wij in. Ik speelde echter al langere tijd met het idee om zelf de chocolade te maken op basis van eigen recepturen voor melk en pure chocolade." Inmiddels wordt de chocolade die door IDorganics wordt verkocht, zelf gemaakt.

Enige tijd geleden vroeg een aantal klanten of IDorganics ook hagelslag zou kunnen maken. Jetse: "Zo simpel als deze vraagt klinkt is het in de praktijk alleen niet. Hagelslag produceren vraagt om een flinke investering in productieapparatuur die daarvoor nodig is. Ook heeft het veel research en tijd gekost om tot receptuur voor hagelslag te komen die niet alleen lekker is, maar die ook stabiel blijft tijdens de productie. Maar dit is gelukt en ik ben erg trots op het eindproduct."

Vanaf nu heeft IDorganics twee soorten hagelslag beschikbaar die prima geschikt zijn om vanuit een zelftapsysteem te worden verkocht: Melkchocolade hagelslag en Pure chocolade 70% hagelslag (per 5 kilo verkrijgbaar).

Voor meer informatie:
IDorganics
Ronde Tocht 20
1507 CC Zaandam
075 6145450 
info@idorganics.com 
www.idorganics.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.