Eind 2024 naar 25% Naturland-gecertificeerde producten

Aldi Süd: bio-aandeel in standaardassortiment bedraagt 15%

"Goed voor iedereen", betekent voor Aldi Süd ook "Biologisch voor iedereen." Aldi Süd is in de eigen verkoopregio de nummer 1 in de biologische detailhandel en breidt het biologische assortiment voortdurend uit.

Er is veel gebeurd sinds Aldi Süd in 2004 met biologische eieren het eerste biologische artikel in haar winkels bracht. Inmiddels bedraagt het biologische aandeel 15 procent van het standaardassortiment. Klanten kunnen bij Aldi Süd al hun hele wekelijkse boodschappen doen in biologische kwaliteit tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Het bedrijf zal zijn biologische assortiment in de toekomst verder uitbreiden. Zo heeft Aldi Süd samen met Aldi Nord aan het begin van het jaar de samenwerking met Naturland aangekondigd en aangegeven dat het in de eerste helft van 2023 de eerste biologische artikelen met Naturland-certificaat zal gaan verkopen.

Foto: Aldi Süd

Verdere cijfers en doelstellingen van Aldi Süd:

  • Gedurende het hele jaar biedt Aldi Süd al meer dan 550 biologische artikelen aan in het standaard promotie- en seizoensassortiment.
  • Aldi Süd ondersteunt de 30% biologische doelstelling van de Duitse regering door zijn biologische productassortiment voortdurend uit te breiden.
    Tegen het einde van 2024 wil Aldi Süd 25% van zijn standaard biologische assortiment omzetten in Naturland-gecertificeerde producten.

Zie voor meer informatie over de biologische doelstellingen van ALDI SÜD en haar nieuwe strategie voor bewuste voeding het onlangs gepubliceerde Aldi Süd Nutrition Report.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.