razzle nationaal gelist bij Ekoplaza

"De 'botanicals' en beperkte zoetheid geven onze drankjes een meer volwassen beleving"

Tholen - Groot nieuws voor razzle. Na een succesvolle test op de Nederlandse markt in 2022 samen met Mont Blanc Foods, wordt razzle nu nationaal gelist bij Ekoplaza. "Onze non-alcholholic verfrissende drinks én onze nieuwe geconcentreerde Mix & Drinks zijn nu opgenomen in het nationale Ekoplaza gamma. De resultaten in de testwinkels in 2022 waren meer dan overtuigend, waardoor we deze stap kunnen zetten", vertelt medeoprichter Mathieu Dedecker.

De mannen achter razzle: Alain, Mathieu en Floris.

Mathieu geeft aan dat de producten heel goed worden ontvangen door de Nederlandse consument. "razzle is een non-alcoholische verfrissingsdrank. Onze unieke combinaties van kruiden, fruitsap en milde kombucha zonder toegevoegde suikers, additieven of andere artificials zullen de Nederlandse bio-consumenten verder overtuigen. We hebben gekozen voor een heel andere benadering. De 'botanicals' en de beperkte zoetheid, doordat we er geen suikers aan toevoegen, geven het een meer volwassen beleving. Voor ons is het mooi om te zien dat mensen op een feestje hun glas met razzle vullen."

De drinks-range: Zwarte bes-Appel-Dragon, Mandarijn-Citroengras en Appel-Citroen-Jeneverbes.

razzle Mix & Drink
Na de succesvolle introductie van de ready-to-drinks kwam razzle vorig jaar met een Mix & Drink. "Met de geconcentreerde Mix & Drink gaan we een stapje verder qua duurzaamheid. Het is een superproduct om heel eenvoudig mocktails mee te maken, door het te combineren met wat versgeperst limoen- of pompelmoessap en gember. Dat is heel goed ontvangen. Het nodigt uit om te experimenteren. Siropen zijn vaak wat saai, dus wij besloten het op een andere manier aan te pakken." Met 1 fles razzle Mix & Drink kan men 16 razzle's of mocktails maken.

Mix & Drink Appel-Citroen-Jeneverbes.

In het core assortiment van Ekoplaza zijn twee ready-to-drinks en twee Mix & Drinks opgenomen. Bij Udea is ook onze derde ready-to-drink variant verkrijgbaar. De drinks-range bestaat uit de varianten Mandarijn-Citroengras, Zwarte bes-Appel-Dragon en Appel-Citroen-Jeneverbes. De Mix & Drink is er in de varianten Appel-Citroen-Jeneverbes en Zwarte bes-Appel-Dragon.

En de Mix & Drink Zwarte bes-Appel-Dragon. 

Voor meer informatie:
Mathieu Dedecker
razzle
+32 (0)476945032
mathieu@razzle.be 
www.razzle.be 

Leo den Hamer
Mont Blanc Foods
Voortstukken 30
9761 JT Eelde
+31 (0)6 33036877
leo@montblancfoods.com 
www.montblancfoods.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.