Lies Goezinne volgt Marc Estourgie op als Managing Director Benelux van Holland & Barrett

Begin 2019 trad Marc Estourgie in dienst als Managing Director Benelux van gezondheidswinkelketen Holland & Barrett. Na vier jaar van zeer succesvolle groei geeft Estourgie aan dat het tijd is voor een nieuwe stap in zijn carrière. Vanaf mei 2023 zal Estourgie zijn rol overdragen aan Lies Goezinne, de huidige CCO van Holland & Barrett.

Marc Estourgie en Lies Goezinne. 

"Na alles wat we met elkaar in de afgelopen vier jaar in Nederland en België bereikt hebben, voelt het als het juiste moment om het leiderschap over te dragen en rustig te oriënteren op een nieuwe stap in mijn leven. Ik kijk met heel veel trots terug op de permanente groei
gedurende de afgelopen vier jaar, op de verdrievoudiging van onze merkbekendheid en op de introductie van het succesvolle nieuwe winkelconcept, waarnaar we inmiddels ruim de helft van onze winkels hebben verbouwd. Niet alleen onze collega's, maar ook onze klanten wisten dat te waarderen met een enorme sprong in tevredenheid. Boven alles ben ik trots en dankbaar voor de manier waarop alle collega’s bij Holland & Barrett, onder soms moeilijke omstandigheden, in de afgelopen jaren hebben gezorgd voor al deze successen.
Ik ga dit mooie bedrijf en de collega's zeker missen maar blijf uiteraard klant voor het leven, want de almaar groeiende belangstelling voor natuurlijke gezondheid en verzorging is nu eenmaal de toekomst."

Met alle vertrouwen draagt Marc Estourgie het stokje over aan Lies Goezinne. Goezinne is onder de vleugels van bekende namen als Ahold, Staples, Bol.com en Blokker meer dan 20 jaar gegroeid in verschillende management- en directiefuncties binnen de retailwereld. Sinds 2019 is Goezinne actief als Commercieel Directeur van Holland & Barrett. Samen met Martin Tool als COO zal zij met steun van alle collega's en partners verder vorm gaan geven aan de groei en het succes van Holland & Barrett.

Voor meer informatie:
Holland & Barrett
Huys Europa, Piet Heinkade 171
1019 GM Amsterdam
020 8885031
klantenservice@hollandandbarrett.com 
www.hollandandbarrett.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.