Nieuwe Less Sugar chocoladepasta's nu verkrijgbaar

Vanaf deze week zijn de La Vida Vegan Less Sugar chocoladepasta’s ook te koop in Nederland. Na de presentatie van deze producten tijdens de zomereditie van de Biofach werden de Less Sugar-varianten in het najaar van 2022 in Duitsland geïntroduceerd. Daarna volgde België en nu zijn deze La Vida Vegan variëteiten met minder suiker ook in Nederland verkrijgbaar.

"Hiermee spelen we in op de groeiende trend en wens naar minder suiker. Beide varianten bevatten 30% minder suiker en zijn gezoet met dadels. In Nederland worden twee heerlijke smaken geïntroduceerd: witte hazelnootpasta en amandel-chocoladepasta. De producten zijn volledig veganistisch, zonder palmolie en gluten, Fairtrade en 100% biologisch gecertificeerd", vertelt Claudine Vrooijink namens Brinkers Food BV, de in Enschede gevestigde chocoladepastaproducent. De minder suiker variëteiten zijn vanaf deze week te koop bij Ekoplaza en Marqt in 200 grams luxe glazen potten met metalen deksel (plastic-vrij).

In 2016 is Brinkers Food begonnen met de introductie van het merk La Vida Vegan in de drie smaken hazelnoot, puur en chocolade. Nu, 7 jaar later, staat er een uitgebreide range van 7 variëteiten.  De chocoladepasta’s zijn verkrijgbaar in onder andere 270 gram, 600 gram en 200 gram. Allemaal 100% biologisch, vegan, palmvrij, Fairtrade gecertifieerd en glutenvrij.

Voor meer informatie:
Claudine Vrooijink
Brinkers Food
Marssteden 58
7547 AT Enschede
053 4282725
06 38331412
c.vrooijink@brinkers.com 
www.brinkers.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.