Nieuw: QueenBite Burger

Nieuw van Biobite is de plant-based QueenBite burger. "Deze burger is ontwikkeld door 4e jaars stagiaire Quinty. Zij volgt de opleiding Voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool.
Deze burger is beschikbaar in 2 varianten; een allergeenvrije Bloemkool & Bonen of passend in de NL Burger lijn met Lupine & Quinoa", vertelt Susanne de Raaij.

"De burgers zijn 100% plant-based, up-cycle, lokale teelt, eiwitrijk, vezelrijk en hebben een compleet aminozuurprofiel. Tevens bevatten deze burgers hoge waarden aan vitamines en mineralen zoals vitamine B12, ijzer en calcium, wat het qua voedingswaarde interessant zou maken voor vegans."

De QueenBite Burger is verkrijgbaar in de webshop van Biobite en via BoerenenBuren.nl-locaties Amsterdam, Den Dolder, Purmerend & de Rijp, Haarlem, Soest, Heemskerk de Duintuin - die samen met Odin de leveranciers zijn van de grondstoffen.  

Voor meer informatie:
Susanne de Raaij
Biobite
Meck 17
1404 BE Bussum
06 51992994
susan@biobite.nl 
www.biobite.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.