Twee bronzen medailles voor Weerribben Zuivel

De biologische Volle Kwark en Yoghurt Griekse Stijl van Weerribben Zuivel zijn net als vorig jaar weer in de prijzen zijn gevallen tijdens de jaarlijkse Cum Laude Awards voor Zuivel en Zachte Kaas. Beide producten kregen een ruime 8 als cijfer en wonnen daarmee de bronzen medaille.

Boerderijzuivel
Wat ongeveer 30 jaar geleden begon als een verkiezing voor de beste Goudse Boerenkaas, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks evenement waaraan boerderijen en ambachtelijke zuivelaars met alle mogelijke soorten zuivel en kaas mogen deelnemen.

Producten die meestrijden in de verkiezing voor beste boerderijzuivel, zijn gemaakt door de boer of boerin zelf, met de melk van eigen koeien, geiten of schapen. Van de 20.000 boeren in Nederland met melkvee, verwerken bijna 400 boeren hun eigen melk tot kaas of zuivelproducten. De overige boeren leveren hun melk aan een fabriek.

Voor meer informatie:
Weerribben Zuivel
Veldhuisweg 9
8362 VB Nederland
0527 292529
contact@weerribbenzuivel.nl  
www.weerribbenzuivel.nl  

www.boerderijzuivel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.