Herbruikbaar deksel cadeau bij 500 gram beker

Om onnodig plasticgebruik te voorkomen, zit op de 500 gram bekers van Weerribben Zuivel en Zuiver Zuivel geen extra hersluitdeksel. Veel consumenten willen echter hun beker wel kunnen hersluiten. "Twee jaar geleden vonden we hier een goede oplossing voor gevonden. Na lang zoeken vonden we een mooi duurzaam (100% PP) herbruikbaar deksel, die bovendien in de vaatwasser kan, en die zonder problemen vaak hergebruikt kan worden", vertelt Myrthe Bijl.

"Twee jaar geleden hebben we deze deksels gratis aan de consument gegeven bij aankoop van een 500 gram beker van Zuiver Zuivel of Weerribben Zuivel. Dit was een groot succes. De afgelopen tijd krijgen we weer veel vragen van winkeliers en consumenten naar dit deksel. Vandaar dat we hebben besloten de actie te herhalen."

Vanaf vandaag ontvangt de consument van de winkelier bij aanschaf van een 500 gram beker van Weerribben Zuivel en Zuiver Zuivel een gratis herbruikbare deksel. Bij winkels beleverd door Udea start de actie vanaf woensdag. Het is een op = op actie.

Voor meer informatie:
Weerribben Zuivel
Veldhuisweg 9
8362 VB Nederland
0527 292529
contact@weerribbenzuivel.nl 
www.weerribbenzuivel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.