Bio-boer Piet Glas in forumgesprek met hoofdspreker Louise Vet

Symposium 'Mooi Hogeland!? – samen werken aan herstel van biodiversiteit': 15 april

Op zaterdag 15 april organiseren Wierde & Dijk, Groenplatform en gemeente Het Hogeland het symposium 'Mooi Hogeland!? – samen werken aan herstel van biodiversiteit'. Dit symposium over het belang van alle verschillende soorten die op aarde leven wordt georganiseerd in samenwerking met Vakland Het Hogeland en Terra VO.

Programma
Biologe Attie Bos is de dagvoorzitter. Ecoloog prof. dr. Louise Vet is de hoofdspreker. Zij gaat in op het belang van biodiversiteitsherstel en de vraag hoe de biodiversiteit (ook) in Het Hogeland hersteld kan worden. En hoe inwoners, boeren en gemeente hieraan kunnen bijdragen. Verder is er ook een forumgesprek en een informatiemarkt. En men kan verschillende workshops volgen.

Louise Vet zal na na haar presentatie in gesprek gaan met Jasper Tiemens (projectleider natuur en landbouw van Natuur- en Milieufederatie Groningen), Lammert Westerhuis (Voorzitter LTO Noord, afdeling Hogeland), Stefan van Keijzerswaard (wethouder gemeente Het Hogeland) en Piet Glas (bio-boer, ex-bestuurslid Wierde & Dijk) over biodiversiteitsherstel. Deelnemers aan het symposium kunnen ook vragen stellen aan de forumleden.

Aanmelden
Deelname aan het symposium en de workshops is gratis. Wel is aanmelden vooraf noodzakelijk. Dat kan tot en met 10 april. Het symposium vindt plaats op zaterdag 15 april 2023 van 09.00 - 15.30 uur in Terra Winsum aan Hamrik 4a.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

En hier voor meer informatie over het bedrijf van Piet Glas.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.