BDV kiest Johann Tappeiner als nieuw erebestuurslid

De afgevaardigdenvergadering van Bioland (BDV) in Fulda heeft een nieuw bestuurslid voor de vereniging gekozen. De achtergrond van de nieuwe verkiezing is het aftreden van bestuurslid Wolfgang Sickler in de zomer van 2022. Daardoor kwam een erefunctie in het bestuur van Bioland e.V. vrij. Johann Tappeiner uit Zuid-Tirol wist de afgevaardigden bij de verkiezing te overtuigen en zal het ambt volgens de statuten voor de komende drie jaar vervullen.

"Ik ben erg blij met het vertrouwen van de Bioland-leden. Nu wil ik al mijn ervaring uit bedrijfsbeheer, inspectie en advisering in mijn functie als erelid van het Bioland-bestuur gebruiken om de vereniging bij haar verdere ontwikkeling te ondersteunen", aldus Johann Tappeiner.

Tappeiner is afkomstig van een bedrijf met meerdere generaties in het Schnalsdal in Zuid-Tirol. In 1997 heeft hij het bedrijf omgezet in Bioland en is sindsdien op vrijwillige basis actief in verschillende functies voor de vereniging. Intussen heeft hij de leiding van het bedrijf aan zijn zoon overgedragen en zich zo vrijgemaakt voor andere activiteiten, zoals inspecteur bij een biologische controle-instantie of de oprichting van een adviesbureau voor landbouwbedrijven.

Voor meer informatie:
www.bioland.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.