Nieuwe shampoo & body bar voor de gevoelige huid

Het assortiment van Petit&Jolie is vanaf vandaag uitgebreid met een shampoo & body bar. De bar is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid en is tevens heel zacht. Hij is gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong en zonder zeepingrediënten.

"De afgelopen jaren is de wens van ouders naar meer duurzame babyproducten sterk gegroeid. Petit&Jolie kan deze trend alleen maar toejuichen. Het is natuurlijk een super mooie ontwikkeling waar wij al jaren mee bezig zijn. Mede om die reden is de komst van een shampoo & body bar een fraaie toevoeging om duurzaamheid verder op de kaart te zetten", vertelt Esther Keddeman namens Petit&Jolie.

De shampoo & body bar bevat onder andere shea butter, die zachtheid aan de huid geeft. "Vanzelfsprekend bevat de bar alleen maar ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat het geen microplastics noch zeepingrediënten."

Alle producten van Petit&Jolie zijn speciaal ontwikkeld voor baby's, kinderen en zwangere vrouwen. De producten zijn BDIH gecertificeerd en bevatten geen parabenen, siliconen of synthetische ingrediënten. 

Voor meer informatie:
Petit&Jolie B.V.
Catharijnesingel 90
3511 GR Utrecht
06 47084025
info@petitetjolie.nl 
www.petitetjolie.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven