Oeroude fruitsoorten verwerkt in nieuw multi-toepasbaar drankje

Tholen - De unieke smaak van vergeten wortel- en vruchtensoorten vormt de inspiratie voor Sapinca. Ongeveer anderhalf jaar na de introductie van dit krachtige drankje komt Sapinca met wat vernieuwingen. "We hebben in de Sapinca - Organic Root Elixir de rietsuiker vervangen door biologische blauwe agave. Ook komen we met een tweede smaak, dit is de Sapinca - Organic Fruit Elixir. Deze is gemaakt van krachtige fruit- en wortelsoorten die grotendeels afkomstig zijn uit Zuid-Amerika", vertelt Diederick Evers. 

De nieuwe Sapinca - Organic Fruit Elixer

Tijdens zijn ontdekkingsreis voor Sapinca stak Diederick de bergen van Zuid-Amerika over en kwam daar in aanraking met oeroude culturen en bijzondere en krachtige wortel- en vruchtensoorten. Hij ontdekte exotische namen waar ook hij nog nooit van gehoord had. "Met uiteraard ook heel bijzondere smaken en texturen. Daarmee zijn we de keuken in gegaan en hebben we net zolang geëxperimenteerd tot de recepten helemaal klopten. De multi-toepasbare drankjes, zijn te drinken als pure shot, met heet water voor spicy thee of met bruiswater en ijs voor een verfrissend drankje. Ook is het ideaal om te gebruiken voor de creatie van unieke mocktails en cocktails. Het leuke is dat we steeds weer nieuwe toepassingen en creaties ontdekken." Beide producten zijn biologisch, vegan en 100% natuurlijk.

En de Sapinca - Organic Root Elixer die nu gezoet is met biologische blauwe agave. 

Nieuw: Sapinca - Organic Fruit Elixir
Diederick vertelt dat de nieuwe Organic Fruit Elixir van Sapinca een heel opvallende en bijzondere paarse kleur heeft. "Het is een drankje met de kleuren combinatie blauw en rood. Blauw van kracht en stabiliteit en rood van energie." De Organic Fruit Elixer bevat de volgende fruit- en wortelsoorten: pink pitaya, papaya, camu camu, açai, banaan, cacao, citroen, guarana, gember, maca en tapioca.

De Organic Root Elixir bestaat uit een mix van krachtige wortelsoorten: gember, kurkuma, maca, yacon, mierikswortel, zoethout, galanga, ashwaganda, tapioca en oranjewortel. "De bijzondere combinatie haalt de uitgesproken smaken naar boven om de smaakpapillen te verrassen."

Thee gemaakt met de Organic Root Elixer. Rechts Sapinca-oprichter Diederick. 

Van Frankrijk tot de Nederlandse Antillen
Vanaf medio april zijn beide smaken in heel Nederland verkrijgbaar via Odin en Udea. Beide elixirs liggen dan onder meer bij Ekoplaza, Marqt, Odin, Oldenhof, Kookpunt, Eric’s Landwinkel, WAAR Conceptstores en vele onafhankelijke bio-winkels. Sinds medio vorig jaar is Sapinca ook verkrijgbaar in België via BioFresh. Daar komen nu Frankrijk en de Baltische landen bij. Evenals het Verenigd Koninkrijk. Ook is Sapinca sinds een paar maanden te koop op de Nederlandse Antillen, daar is het een groot succes. Alle huidige verkooppunten in de Benelux nemen beide nieuwe producten op in hun assortiment.

Voor meer informatie:
Diederick Evers
SAPINCA
085 59022625
06 46763007
info@sapinca.com 
www.sapinca.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.