Natrada introduceert Caprasia wijnen van Vegalfaro

"Aan de basis stond de geit die de wijngaarden graag bezoekt om de druiven te proeven"

Natrada, importeur van biologische en duurzame producten, kondigt de introductie aan van de Caprasia wijnen van Vegalfaro. "Vegalfaro is een gerenommeerde wijnmakerij uit Valencia, die zich richt op het maken van hoogwaardige wijnen met behulp van duurzame en biologische productiemethoden. De Caprasia wijnen zijn het resultaat van jarenlang vakmanschap en passie voor wijnmaken", zegt Ramon van Huffelen, de eigenaar van Natrada.

Het assortiment omvat vier premium wijnen - Caprasia Bobal (rood), Caprasia Bobal (rosé), Caprasia Macabeo (wit) en Caprasia Cava (mousserend) - die volgens Ramon elk uniek zijn in hun smaakprofiel en karakter. De wijnen zijn gemaakt van druiven die geteeld zijn op de zonnige heuvels van Vegalfaro's wijngaarden, die op een hoogte van meer dan 800 meter boven zeeniveau liggen.

De Caprasia Cava, Caprasia Bobal rosé, Caprasia Macabeo en Caprasia Bobal rood. 

"We zijn verheugd om de Caprasia wijnen aan ons assortiment toe te voegen. Deze wijnen, gemaakt van de veelgevraagde oorspronkelijke druivensoorten, passen perfect bij ons streven naar diversiteit in het wijnschap. Bovendien zijn ze van uitzonderlijke kwaliteit en zullen ze zeker gewaardeerd worden door wijnliefhebbers."

Ramon tijdens de Biobeurs. Met voor hem o.a. twee van de Caprasia wijnen (tweede van links en tweede van rechts). 

Natrada is toegewijd aan het importeren van duurzame en biologische producten van hoge kwaliteit en de Caprasia wijnen zijn daar geen uitzondering op. "Elk flesje Caprasia wijn is voorzien van een uniek etiket, ontworpen door de bekende Valenciaanse kunstenaar, Pablo Rada. Aan de basis stond de geit, ofwel de Caprasia, die de wijngaarden van Vegalfaro graag bezoekt om de sappige druiven te proeven. Volgens de biodynamische principes gebruikt Vegalfaro hún mest weer voor een vruchtbare grond."

De Caprasia wijnen zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij Natrada.

Voor meer informatie:
Ramon van Huffelen
Natrada
Geert Grootestraat 1
7411 GS Deventer
055 5337799
informatie@natrada.nl 
www.natrada.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven