Nieuwbouwplannen vanwege groeiende vraag vanuit bio-markt

Tholen - Jansen Logistics in Urk heeft plannen voor een nieuwbouw vriesopslag. "Deze plannen liggen er in verband met de groeiende vraag naar hun diensten vanuit de vega- en biologische hoek. Het is ons opgevallen dat biologisch een snelgroeiende markt is en dat daardoor steeds meer bio-producten opslag nodig hebben", zo licht Janita van Urk toe. Janita is kwaliteitsverantwoordelijke bij Jansen Logistics.

Leen Wakker (coldstore manager), Janita van Urk (kwaliteitsverantwoordelijke) en Teunis Post (coldstore planner).

De logistieke dienstverlener vroeg de Skal-certificering in 2021 aan op verzoek van een aantal bestaande klanten. "Meerdere bedrijven waren op zoek naar diepvriesopslag voor hun bio-producten, dus besloten wij voor het Skal-certificaat te gaan. We zijn intussen al weer twee jaar Skal-gecertificeerd en verzorgen voor een aantal klanten de opslag. Eén van die klanten is Visscher Seafood, deze kunnen ook bio produceren en dus nu bij ons opslaan."

Janita vertelt dat Jansen Logistics de complete dienstverlening rondom transport en opslag verzorgt. "De klant hoeft zich nergens druk om te maken, want wij zijn Skal- en IFS-gecertificeerd. Zo kunnen we de klant verzekeren van een gesloten koelketen, traceerbaarheid van product en ingangscontrole bij inslag. Wij kunnen de bio-klanten compleet ontzorgen, zo hebben we de beschikking over een grote vriescel met een opslagcapaciteit van 8000 pallets. Daarnaast is onze multifunctionele expeditieruimte voorzien van 9 laaddocks voor het laden en lossen van trailers en beschikken we over een ruime hal met de benodigde machines voor het sorteren, etiketteren, palletiseren, wikkelen en orderpicken van goederen."

Met het oog op de toekomst heeft het bedrijf verschillende duurzame keuzes gemaakt, benadrukt ze. "Onze coldstore is voorzien van de modernste koeltechnieken, we wekken onze eigen stroom op door middel van zonnepanelen en werken met de nieuwste materialen zoals lithium ion batterijen."

Voor meer informatie:
Janita van Urk
Jansen Logistics
De Hors 1
8321 WS Urk
0527 680801
janita@jansentransport.nl 
www.jansenlogistics.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven