Rob van den Dool van Yumeko:

"Samenleving moet opschuiven naar een meer circulaire economie"

Genomineerd voor Sustainable Brand Index™ Netherlands Award
Rob van den Dool van Yumeko: "Samenleving moet opschuiven naar een meer circulaire economie"
'Ja! Hoera! We zijn genomineerd voor de Sustainable Brand Index™ Netherlands Award! Voor ons circulaire partnership met Conscious Hotels', jubelt CEO Rob van den Dool van Yumeko.

'Yumeko is, samen met onze goede vrienden van MUD Jeans (Bert van Son hoera!) voor hun samenwerking met Van Gogh Museum, de finalist in de "Initiatief van het jaar" categorie Partnerships. De SBI Vakprijzen worden uitgereikt in drie categorieën: Partnerships, Innovaties en Campagnes.'

'Niet alleen zijn Mud en Yumeko nieuwe (pure player) merken in de Sustainable Brand Index (samen met Dopper, Dille & Kamille, Kneipp, Lush, Weleda en Marktplaats) met ca 180 topmerken, maar als nieuwkomers ook meteen genomineerd voor de prestigieuze vakprijzen!'

'Wij werken al vele jaren samen met Conscious Hotels', vervolgt Rob, 'en hebben al vaker samen producten doorontwikkeld om aan de comfort en kwaliteit eisen van de hotelbranche te voldoen.

We hebben dit keer partnerships de handen ineengeslagen voor een innovatief project om oude donzen kussens te recyclen tot nieuwe donzen kussens. We kunnen ongeveer 85% van het ingeleverde dons nieuw leven inblazen en hergebruiken voor heerlijke nieuwe kussens. Het initiatief laat consumenten en hotelpartners zien dat recycling van dons mogelijk is, met alle voordelen voor mens, dier en milieu. 

Bij Yumeko vinden we dat de samenleving moet opschuiven naar een meer circulaire economie, waarin materialen van hoge kwaliteit kunnen worden hergebruikt voor een beter doel dan eindigen op een stortplaats of verbranding. De impact potentie van recycling van materialen in de hotelbranche is enorm', concludeert Ron van den Dool.

Bron: LinkedIn Rob van den Dool


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.