"Dankzij het druppelsysteem kan je heel eenvoudig doseren"

Bio-siroop in karakteristieke 'apothekersfles'

Tholen - Een ouderwetse apothekersfles - die associatie hebben sommige mensen bij het zien van de karakteristieke donkere geribbelde glazen fles van Bacanha. Deze Franse biologische siropenlijn is sinds kort bij JetDrinks verkrijgbaar. "Ze zijn echt heel goed ontvangen. De reacties op de Horecava en de Biobeurs waren meteen al heel positief. Mensen vinden de fles mooi, hij ziet er feestelijk uit. En sommigen geven aan dat het ze herinnert aan de apotheekflessen van vroeger. We zagen hem op de SIAL, daar hadden ze een tafel vol gezet met die flessen. Dat zag er echt heel gaaf uit", vertelt Dmitri Peters.

Dmitri op de Horecava. 

De ondernemer geeft aan dat het uiterlijk niet het enige is dat de mensen enthousiast maakt. "Het mooiste is de smaak, die is supergoed. En het is biologisch natuurlijk. Top is ook dat je er limonadesiropen mee kunt maken, maar er zitten ook varianten bij die je in je koffie kunt doen. Daar komt bij dat je door het druppelsysteem van de fles heel eenvoudig kunt doseren, waardoor je je drankje zeer nauwkeurig op smaak kunt brengen."

JetDrinks heeft 12 varianten in het aanbod opgenomen. "We hebben op dit moment drie smaken voor de koffie en negen voor de limonadesiropen." Voor de koffie zijn dit Vanille, Caramel, Hazelnut. En de volgende limonadesiropen: Raspberry, Strawberry, Passionfruit, Yuzu, Lime, Mojito, Elderflower, Rose, Ginger, Basil, Mint en Cucumber. "Er zitten echt heel leuke smaken tussen, zoals de komkommer en yuzu is natuurlijk bijzonder."

Dmitri verwacht dat ze het aantal koffiesiropen in de toekomst nog verder gaan uitbreiden. "De eerste partijen hebben al aangegeven dat ze het reguliere koffiesiropenmerk gaan vervangen voor Bacanha. Met Bacanha heb je een veel mooiere fles, betere en biologische kwaliteit, voor dezelfde prijs. Dat is wel een goede deal."

Voor meer informatie:
Dmitri Peters
JetDrinks
Flevolaan 34
1382 JZ Weesp
0294 255853
dmitri@jetdrinks.nl 
www.jetdrinks.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.