Keuze voor biologisch vlees levert de Voedselbank cheque van 1500 euro op

Naar aanleiding van de webshopactie in januari, mocht het team van De Groene Weg afgelopen vrijdag een mooi bedrag van 1.500 euro overhandigen aan de Voedselbank in Eindhoven. “Omdat een dagelijks volwaardige en kwalitatief goede maaltijd niet voor iedereen vanzelfsprekend is, hopen wij hiermee een kleine bijdrage te leveren aan het prachtige werk dat het team van de Voedselbank dag in dag uit levert. Want iedereen verdient goed eten! Wij willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan onze actie (al onze trouwe en nieuwe webshop bezoekers) hartelijk bedanken”, zo meldt De Groene Weg op LinkedIn.

Joyce van den Bos (De Groene Weg), André (van Voedselbank Eindhoven) en slager Ton van slagerij De Groene Weg Eindhoven. 

De Groene Weg kwam in januari in actie voor de Voedselbank. Webshopklanten die voor biologisch vlees kiezen konden de Voedselbank steunen. De Groene Weg besloot namelijk om voor elke online bestelling (minimale besteding van 50 euro) 15 euro aan de Voedselbank te schenken.

Voor meer informatie:
De Groene Weg
Den Sliem 1
7141 JE Groenlo
0544 473260
info@degroeneweg.nl  
www.degroeneweg.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven