Norma zet succes voort

Ook in 2023 de beste Duitse bio-handelaar

Levensmiddelendiscounter Norma uit Neurenberg bezet al veertien jaar lang de eerste plaats in de grote DLG bio-ranglijst. Ook in 2023 werd het assortiment opnieuw met de meeste medailles van de 'Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft' (DLG) onderscheiden. In het kader van de Biofach 2023 mochten de verantwoordelijke medewerkers van Norma 201 gouden, 41 zilveren en zeven bronzen medailles in ontvangst nemen. Geen enkel ander bedrijf ontving er meer. Met de in totaal 249 medailles gaat de prijs voor 'beste biologische retailer van Duitsland' dus opnieuw naar Neurenberg.

249 DLG-medailles: geen enkele andere retailer kon er meer in de wacht slepen. Daarmee is Norma ook dit jaar weer de beste bio-handelaar van Duitsland. Foto: Norma.

Groot podium voor grote prestaties
Het duurzaamheids- en bio-offensief van Norma, dat al jaren consequent wordt nagestreefd, kreeg een groot podium op de Biofach van dit jaar. De beurs in Neurenberg is het ideale platform voor uitwisseling tussen deskundigen. Des te heuglijker is het dat jaar na jaar ook het discountersegment een belangrijke rol speelt. Met de talrijke medailles bewijst Norma dat zeer goede kwaliteit en gunstige prijzen samengaan, en de vakjury van DLG ziet dat ook zo.

Zoals ook in het jaarlijkse duurzaamheidsrapport van de levensmiddelenhandelaar te lezen is, blijft Norma een erkende pionier in het op de markt brengen van biologisch geproduceerde levensmiddelen. Aan de ene kant wordt deze productgroep, waar veel vraag naar is, consequent uitgebreid, aan de andere kant voldoen alle aangeboden producten aan de hoogste normen en strengste EU-richtlijnen. Zo worden er geen synthetische gewasbeschermingsmiddelen gebruikt en worden er regelmatig controles uitgevoerd. 

Norma gaat zover dat zowel het eigen merk Bio Sonne alsook de discounter zelf aan de hoge eisen van Green Brands voldoen en door de onafhankelijke organisatie werden bekroond. Maar de successen uit het verleden zorgen er niet voor dat de retailer achterover leunt: nog dit jaar werd er een nieuw product uit het assortiment door de Green Brands deskundigen bekroond. Sinds januari 2023 dragen ook de ruilcilinders voor de bruiswatermaker van het eigen merk Sodasurf het gerenommeerde certificaat.

Voor meer informatie:
www.norma-online.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.