"De toekomst vormgeven met biologisch"

Bundesverband Naturkost Naturwaren viert jubileum op BioFach

'Mit Bio Zukunft gestalten'. Onder dit motto viert het Bundesverband Naturkost Naturwaren (BNN) zijn 40-jarig bestaan op de beurs voor biologische levensmiddelen en gecertificeerde natuurlijke cosmetica, BIOFACH/VIVANESS 2023.

Op de eerste avond van BIOFACH nodigt BNN u wederom uit voor haar populaire receptie. Op de Come Together! brengt de vereniging als vanouds vertegenwoordigers van de politiek en de sector samen: "Wij zijn verheugd dat bondsminister Cem Özdemir, de voormalige minister van Landbouw Renate Künast, MdB, en de huidige voorzitster van de BÖLW, Tina Andres, samen met ons het werk van de gespecialiseerde handel en haar belangrijke rol in de transformatie van de landbouw- en levensmiddelensector zullen bekijken", aldus BNN-directeur Kathrin Jäckel.

De viering van het 40-jarig bestaan zal gepaard gaan met de publicatie van een BNN-jubileummagazine, waarin een breed scala aan onderwerpen aan bod komt, vanaf de stichting van de biologische pioniers tot de bewogen geschiedenis van de vereniging en het belang van de aangesloten bedrijven voor de transformatie van de voedingssector.

Bezoek het bedrijf op de BioFach: Hal 9 Stand 9-348.

Voor meer informatie:
n-bnn.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven