Ainu van den Hurk, Bamboovement:

"Dit natuurlijke scheermes heeft zeker het potentieel om de in-plastic-vergulde scheermesmarkt te vernieuwen"

Steeds meer consumenten zijn op zoek naar alternatieven voor de traditionele verzorgingsproducten die vol zitten met plastic. Het scheermes is hierop geen uitzondering. "Gelukkig bestaat er een scheermes dat hier verandering in brengt. Bamboovement lanceerde verleden jaar 's werelds meest natuurlijke scheermes, gemaakt van gerecyclede restproducten uit de Zweedse houtindustrie. Het is 99% plasticvrij en wordt geleverd met drie hoogwaardige Swedish Steel blades voor een aangename scheerbeurt. Het is ontworpen om zowel door mannen als vrouwen te worden gebruikt, zonder dat er sprake is van een pink tax. Dit is een fenomeen waarbij producten gericht op vrouwen een hoger prijskaartje hebben dan vergelijkbare producten gericht op mannen, ondanks dat ze hetzelfde zijn qua productiekosten en kwaliteit", zo licht Ainu van den Hurk namens Bamboovement toe.

Ainu geeft aan dat de reacties op het scheermes heel positief zijn. "Veel mensen vinden het 'minstens zo fijn als hun plastic exemplaar', en sommigen beweren zelfs dat het 'gelijkwaardig is aan hun 5-blade scheermes'. Het scheermes heeft dus zeker het potentieel om de in-plastic-vergulde scheermesmarkt te vernieuwen."

Tijdens VIVANESS zet Bamboovement bewust het scheermes in de schijnwerpers. "VIVANESS is vooraanstaand en bepalend als het aankomt op duurzame en natuurlijke verzorgingsproducten. Door 's werelds meest natuurlijke wegwerpscheermes op de Innovation Stand te presenteren, brengen we het product bij de juiste doelgroep onder de aandacht: decisionmakers die op zoek zijn naar innovatieve alternatieven voor plastic verzorgingsproducten. Wij geloven dat we allemaal een wereld zonder onnodig plastic afval verdienen. Door hoogwaardige en natuurlijke alternatieven voor verzorgingsproducten te creëren, stellen we een wereldwijde community in staat om plasticvrije producten te omarmen als de norm."

The Bamboovement is op de VIVANESS te vinden in stand 3C-231.

Voor meer informatie
Ainu van den Hurk
Bamboovement
Centrale Groothandelsmarkt 186
1051 LJ Amsterdam
06 40469455
ainu@thebamboovement.com 
www.thebamboovement.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.