Weer gevarieerd aanbod op Organic Africa Pavilion

ProFound uit Utrecht organiseert sinds 2016 het Organic Africa Pavilion op de BIOFACH. Volgende week presenteren 15 Afrikaanse bedrijven hun producten op dit paviljoen in hal 3A. "Wij ondersteunen op deze manier de ontwikkeling van Afrikaanse bedrijven en hun zoektocht naar toegang tot de Europese markt. Daarbij werken wij direct samen met organisaties als CBI, GIZ en COLEAD", vertelt Adriana Tascon namens ProFound. 

Op het Organic Africa Pavilion zullen weer allerlei bedrijven aanwezig zijn. Er staan producenten van biologische kokosolie, melk en bloem uit Kenia en er is gedroogde ananas uit Togo en gedroogde mango uit Burkina Faso. En verken verschillende andere exotische Afrika smaken. De baobab poeder en vezels wil je niet missen. Het team staat klaar om vragen te beantwoorden en de toepassingen en voordelen van deze prachtige Afrikaanse vrucht uit te leggen.

Het Organic Africa Pavilion in 2022 (zomereditie BIOFACH).

Er staat ook een bedrijf met biologische Buchu en Rooibos thee uit Zuid-Afrika en Rose Eclat presenteert onder meer fonio en hibiscus. Green Face Trading neemt haar biologische honing en bijenwas mee.

Ook Aziatisch paviljoen
Net als afgelopen zomer zal ProFound naast het Organic Africa Pavilion ook een Aziatisch paviljoen organiseren. Daar zal het draaien om het concept van regeneratieve landbouw, met bedrijven die onder meer thee, kokosolie en gember presenteren, evenals 'pulled' jackfruit. "We zullen de diversiteit en de doordachte aanpak van duurzaamheid illustreren, naast manieren waarop we allemaal kunnen bijdragen aan de bescherming van onze planeet en onze gezondheid."

Het door ProFound georganiseerde Organic Africa Pavilion is op de BIOFACH te vinden op stand 3A-320. 

Klik hier voor de Matchmaking brochure met meer informatie over de bedrijven. 

Voor meer informatie:
ProFound - Advisers In Development
Lange Smeestraat 55
3511 PV Utrecht
030 2762824
mail@thisisprofound.com 
www.thisisprofound.com 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven