Lithos Ingredients introduceert de Atura eiwitten

Lithos Ingredients heeft een partnerovereen-komst gesloten met het Engelse Deltagen voor hun serie van plantaardige eiwitten: Atura Proteins. Lithos Ingredients ziet dit partnerschap voor de Atura eiwitten als een nieuwe bijdrage aan een gezonde leefstijl met respect voor de natuur.

Steeds meer consumenten willen gezonde voeding, maar dan wel op een duurzame manier geproduceerd. Voeding, gezondheid en zorg voor de natuur zijn voor veel mensen onlosmakelijk met elkaar verbonden en de rol van eiwitten hierin is inmiddels breed bekend. Het is dus niet vreemd dat de vraag naar goed smakende, plantaardige voeding groeit en dat daarmee de wereldwijde verkopen van plantaardige eiwitten exponentieel is geaccelereerd.

De Atura-lijn van plantaardige eiwitten is ontwikkeld om op een duurzame manier bij deze ontwikkelingen aan te sluiten en voedings- en drankenfabrikanten te inspireren tot de ontwikkeling van duurzame, eiwitrijke, plantaardige voeding. De Atura eiwitten worden onder de strengste eisen geproduceerd in Europa en worden ondersteund door experts op het gebied van productie, voeding en (maatwerk)applicaties.

Het Atura-portfolio bestaat uit eiwitten (concentraten en isolaten) van kikkererwten (chickpeas), tuinbonen (fava beans) en rode linzen (red lentils) die alle worden geproduceerd en ook gedeeltelijk geteeld, in het Verenigd Koninkrijk. Nadruk wordt gelegd op duurzaamheid en een kleine ecologische footprint. De verschillende types zijn ook in biologische kwaliteiten beschikbaar.

Voor meer informatie:
Bea Boorsma
Lithos Ingredients
010 4456127 
bb@lithosingredients.nl 
www.lithosingredients.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.