33e Odin winkel geopend in Winsum

Tholen - In het Groningse Winsum is vanmorgen de 33e winkel van Odin geopend. Odin zet de winkel voort met het vertrouwde team van Fluitekruid. Ook Loes Geling, de dochter van Annemiek van der Steen, die afgelopen maandag na 25 jaar haar biologische speciaalzaak over heeft gedragen aan Odin, is werkzaam in de winkel. "Dit is zo'n mooie kans, het is geweldig om dit zo mee te kunnen maken", aldus Loes.

In 2019 is de winkel naar de huidige locatie verhuisd. Het gaat om een monumentaal pand waarin vroeger het gemeentehuis van Winsum gevestigd zat. Daarmee werd de winkel een stuk groter. "Mijn moeder had me eerder al gevraagd of ik de winkel over wilde nemen, dat durfde ik toen niet aan. Odin kwam vorig jaar met dit aanbod en ik dacht meteen 'dit gaan we gewoon doen'. Mooi dat het in deze vorm kan."

De winkel is na de overdracht een aantal dagen gesloten geweest. Dit maakte het mogelijk om een aantal noodzakelijke aanpassingen door te realiseren. "Het is een beetje ruimer opgezet en uiteraard is de naam Fluitekruid op de ramen vervangen door Odin. De houten stellingen zijn hetzelfde gebleven en er is een nieuw groenterek bij gekomen in dezelfde stijl. De stellingen zijn ten tijde van de verhuizing speciaal voor ons gemaakt en ze passen heel mooi bij de uitstraling van dit pand. We zijn dan ook heel blij dat Odin dit allemaal in tact wilde houden."

Het ledensysteem, waarbij klanten van de winkel in Winsum lid kunnen worden van Coöperatie Odin, is natuurlijk wel nieuw. "Er zijn vanmorgen al heel veel mensen lid geworden, dat is heel leuk. Dit alles vergt de nodige uitleg, dus gelukkig zijn er vandaag een heleboel ervaren collega's van Odin hier aan het werk om de klanten de nodige uitleg te geven. En op vrijdag 24 februari vieren we ons openingsfeestje."Voor meer informatie:
Odin Winsum
Hoofdstraat W 4
9951 AB Winsum
0595 441000
winsum@odin.nl 
www.odin.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven