Seepje gaat samenwerking aan voor activiteiten in Duitsland en Oostenrijk

Eco Group uit Bad Homburg breidt haar portefeuille van duurzame consumptiegoederenmerken verder uit en neemt de activiteiten van het Nederlandse was- en schoonmaakmerk Seepje in Duitsland en Oostenrijk over. Na de overname van de merken Hydrophil, Naiked en Daily Good (oktober 2022) en de innovatieve wasmiddelfabrikant Kuno (januari 2023) is Seepje een verdere versterking van de merkenportefeuille van de groeiende Eco-groep.

"Seepje en ECO... dit past goed bij elkaar. De samenwerking ondersteunt onze gezamenlijke missie om duurzaamheid in de consumptiegoederenindustrie te stimuleren door middel van innovatieve producten", verklaart oprichter en CEO Christoph Schwerdtle.

Foto: Seepje.

Drogisterijketen dm was de eerste keten in Duitsland die Seepje opnam en heeft al acht producten in het assortiment. Budni en dm Oostenrijk hebben nu ook de producten van Seepje met succes in hun merkenassortiment geïntegreerd. Ook biologische retailers zijn overtuigd van de ecologische Seepje-producten, onder andere door de succesvolle Ecocert-certificering.

"We blijven een groot groeipotentieel zien in Duitsland en Oostenrijk, aangezien de meeste was- en schoonmaakmerken daar niet vertrouwen op natuurlijke ingrediënten. Met de Eco Group hebben we nu een uiterst competente partner aan onze zijde en kunnen we zo onze innovatieve en fossielvrije producten voor nog meer klanten toegankelijk maken", zegt oprichter Jasper Gabriëlse.

Voor meer informatie: 
Seepje
Mauritskade 1
2514 HC Den Haag
085 0605000
hallo@seepje.nl 
www.seepje.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.