"Ik wil consumenten weer verliefd maken op het boerenleven"

Boerenzoon verbindt consument, telers en boeren via website

Sinds begin dit jaar is het een stuk makkelijker om telers en boeren te vinden. Op de website genaamd Opnaardeboer is informatie te vinden over telersbedrijven en boerderijen in Nederland. “Ik wil consumenten weer verliefd maken op het boerenleven”, zegt de twintigjarige Youri Nieuwenburg. Als boerenzoon weet hij hoe mooi het leven op de boerderij is: de rust, de dieren, de natuur.


Youri van Nieuwenburg in de wei

Youri: "Als je wilt kijken waar je eens kan genieten van de rust, dieren en de natuur, bezoek opnaardeboer.nl. Er staan al vele activiteiten online zoals: knuffelen met koeien, een rondleiding door de stallen, of alpaca's bewonderen." 

Voor telers en boeren ontstaat zo bovendien een nieuw afzetkanaal, waar ze hun producten rechtstreeks aan de consument kunnen verkopen. "Als burgers de bedrijven beter weten te vinden, kan dat de lokale verkoop vergroten. En het mooiste voor telers en boeren is dat het volledig gratis kan!", aldus Youri.

Hij weet zeker dat zijn opzet zal slagen. “Boeren komen misschien wat nors over soms, maar de meeste zijn juist heel erg open. Dat merk je direct als je bij een boer langs gaat. Dus ga op zoek en bezoek de boerderij bij jou in de buurt!"

Voor meer informatie:
Opnaardeboer 
+31 (0)631 362 865  
Info@opnaardeboer.nl 
www.Opnaardeboer.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven