Debuteert over twee weken in Neurenberg

Zeeuwse bio-limonadesroop nu ook in kleine flesjes

Tholen - Searoop debuteert over twee weken op de BIOFACH. De biologische Zeeuwse limonadesiroop is er nu ook in flesjes van 250 milliliter. Deze presenteren ze op de beurs in Neurenberg. "We zijn zelf nog nooit als bezoeker naar de BIOFACH geweest, dus zijn zeer benieuwd. We gaan kijken of ons merk ook internationaal aanslaat en dat maakt het allemaal wel heel spannend en vooral leuk", vertelt Margot Verhaagen.


De nieuwe kleine flesjes.

De kleine flesjes zijn er voor vier van de in totaal zeven Searoop-varianten: Zwarte bes, Lavendel, Roos - Magnolia, Jeneverbes, Gember - Duindoorn, Meidoorn, Salie en Rozemarijn, Citroenmelisse, Tijm. "Hier verwacht ik erg veel van. Deze kleine flesjes verlagen de drempel om Searoop te leren kennen en er meteen achter te komen welke smaak de voorkeur heeft. Searoop gaat op deze manier ook makkelijk mee in allerhande geschenkpakketjes."

De andere Searoop varianten zijn: Rabarber, Zeekraal, Zeevenkel - Vlierbloesem, Maarts viooltje, Klaproos en Kweepeer, Rozenbottel, Wilde Passiebloem. 

Nog meer introducties
Eén van de kleine flesjes is gevuld met de nieuwste Searoop-smaak: Magnolia, Jeneverbes, Gember. Deze is in september 2022 geïntroduceerd. Hiermee staat de teller op zeven verschillende siropen. "We zijn steeds bezig met de ontwikkeling van nieuwe 100% bijzondere smaken. In ieder geval komen er een biologische IceTea en een smakelijke roodfruit Searoop op de markt deze zomer. De Searopen combineren goed in mocktails en cocktails en worden steeds vaker ook door de horeca ontdekt."

De zeven varianten in grote fles.

De biologische Zeeuwse limonadesiroop wordt gemaakt op basis van versgeperst appelsap, botanische kruiden en extracten van kruiden uit de duinen. Omdat appelsap de basis vormt, bevat Searoop minder suiker. Voor de kruiden en extracten werken ze samen met Biosfeer uit Groede. De bijzondere combinaties bedenken de makers vaak zelf.

Blikjes
Vanaf dit voorjaar zijn er ook blikjes kant-en-klare Searoop verkrijgbaar onder de naam Searoop Soda, vertelt Margot. "Handig voor op het strand of voor op festivals, daar is steeds meer vraag naar biologische drankjes met minder suiker." 

Searoop (JB Diesch) is op de BIOFACH te vinden in stand 5-228.

Voor meer informatie
Margot Verhaagen
JB Diesch
Kleverskerksejaagpad 22
4338 PZ Middelburg
+31 (0)118 552710
margot@jbdiesch.nl 
www.searoop.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.