De keuze is gevallen op de 'Flips'

Tholen - Het aanbod van O'nest wordt uitgebreid met twee nieuwe snacks. The Impulse Factory, het in Breda gevestigde bedrijf achter O'nest, presenteert deze nieuwe producten op de komende BIOFACH: Lentil Flips en Pea Flips

Eind juli 2022 liet The Impulse Factory op de zomereditie van de beurs in Neurenberg een vrij breed gamma aan mogelijke nieuwe producten zien. "Daarvan hebben we er nu twee uitgekozen die we daadwerkelijk gaan introduceren. Het gaat om Lentil Flips en Pea Flips. Op de Lentil Flips zitten Italian Herbs, de Pea flips heeft de smaak Salt & Pepper. Het is heel waardevol om op de beursvloer rechtstreeks feedback te krijgen op onze ideeën."

Willem de Kanter in de stand van The Impulse Factory op de PLMA 2022. 

Willem erkent dat ze zeker niet de eersten zijn met biologische 'flips'. Waarom hebben ze dan toch besloten om voor deze producten te gaan? "Voor ons zijn deze 'flips' op basis van erwten en linzen helemaal nieuw. We denken toch altijd net even wat beter te zijn dan de concurrent, met een betere smaak en/of mooiere textuur, belangrijk voor een hogere rotatie op de winkelvloer."

The Impulse Factory levert een uitgebreid assortiment zoute en zoete snacks en chips binnen de Benelux. Eén van de eigen merken is O'nest. Het aanbod van O'nest bestaat naast de nieuwe flips uit Chickpea Chips Salt & Pepper, Lentil Chips Paprika, Lentil Chips Rosemary en Chickpea Chips Curry.

The Impulse Factory staat op de BIOFACH in stand 5-125.

Voor meer informatie:
Willem de Kanter
The Impulse Factory
Smederijstraat 2
4814 DB Breda
076 5317795
marketing@the-impulse-factory.com  
www.the-impulse-facory.com  
www.o-nest.eu 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.