Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kazen van Bastiaansen: Chimichurri en Geitenkaas met tuinkruiden

Tholen - Zoals altijd valt er weer veel te proeven in de stand van Vandersterre op de Biobeurs. "Na twee jaar hebben we een hele waslijst aan nieuwe producten waarover we graag in de stand meer vertellen. En uiteraard valt er het nodige te proeven", vertelt Marja Bastiaansen. Nieuw zijn onder meer de Bastiaansen Chimichurri kaas, de Bastiaansen Geitenkaas met tuinkruiden en de kaasproducent introduceert plakken kaas in Demeter-kwaliteit.

Marja geeft aan dat Chimichurri saus de inspiratie vormde voor de nieuwe kaas. "Chimichurri is een saus die veel bij barbecue gegeten wordt, deze samenstelling is onze inspiratie voor een nieuwe kruidenkaas. Lekker pittig met peterselie, oregano, bieslook, tijm, knoflook, en rode peper. Deze kaas is echt een aanrader als je van pittig eten houdt."

Bastiaansen breidt het geitenkaasassortiment verder uit met de Bastiaansen Geitenkaas met tuinkruiden. "Tot nu toe was ons geitenkaasassortiment met alleen de soorten brandnetel-knoflook en rozemarijn redelijk beperkt. Daarom breiden we nu uit met de tuinkruiden-variant, met paprika, bieslook, knoflook en ui."

Demeter-plakken
Tevens presenteert Bastiaansen op de beurs nieuwe plakken kaas. Naast de welbekende biologische plakken zijn er nu ook plakken Bastiaansen-kaas in Demeterkwaliteit beschikbaar. Deze zijn sinds deze maand exclusief verkrijgbaar bij Odin. Bij het verpakken wordt gebruik gemaakt van een goed recylebare folie en een kartonnen schaaltje om de milieubelasting zo klein mogelijk te houden. Er zijn vier varianten: Jong (Mild), Jong-belegen, Belegen en Oud.

Nog meer nieuwkomers
Dit zijn niet de enige nieuwkomers, benadrukt Marja. "Ook in de biologische sector is gemak een trend die we steeds meer zien groeien. Daar spelen wij op in met onze Bastiaansen borrelblokjes. Deze kunnen we in drie varianten aanbieden: basilicum knoflook, jong belegen en Bastiaansen Oud."

Nieuw is ook de de Grande Rouge en er is nu ook Bastiaansen rasp in mozzarella verkrijgbaar. En de Bastiaansen Geitenkaas met Fenegriek is terug van weggeweest. 

Bastiaansen is op de Biobeurs te vinden in stand 69.

Voor meer informatie:
Marja Bastiaansen
Vandersterre Holland
Duitslandweg 9-11
2411 NT Bodegraven
0161 432357
06 13251752
m.bastiaansen@vandersterre.nl 
www.bastiaansen-bio.com