Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nautilus Organic heet nieuwe directeur Jan de Boer welkom

Jan de Boer gaat 23 januari aan de slag als directeur bij Nautilus Organic. Hij volgt hiermee Michael Mackaay op, die de afgelopen anderhalf jaar interim-directeur was bij de in Emmeloord gevestigde biologische telerscoöperatie.

Jan gelooft in het coöperatieve model. "Samen sta je sterk. De leden vormen de bron van de productieketen en dat is een groot goed", aldus Jan. De roots van de nieuwe directeur liggen in de tuinbouw. Met een vader als kweker van bloemen en groenten was de basis hiervoor snel gelegd. Hij heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan, onder andere bij telersverenigingen en coöperaties, waar hij met name op het bestuurlijke en commerciële vlak actief was.

Jan vertelt verder: "Bio past in de toekomst, als je om je heen kijkt met alle discussies omtrent klimaat, maar zeker ook smaak en authenticiteit, spreekt dit enorm aan. Daarnaast zijn er ook nog de groeidoelstellingen zoals die zijn uitgesproken door LNV voor 2030. Dit vraagt om door te pakken op zowel teelt en afzetbevordering en daar wil ik onderdeel van zijn en mijn bijdrage aan leveren."

Toekomst
De nieuwe directeur kijkt optimistisch naar de toekomst. "Er is het afgelopen jaar een solide basis gelegd voor de coöperatie. We zullen met elkaar dit verder uitbouwen. Verbinden in de breedste zin van het woord is van groot belang om Nautilus Organic verder op de kaart te zetten als de partner in de voedselketen van prachtige biologische en biodynamische producten.

Voor meer informatie:
Nautilus Organic
Ecu 21a
8305 BA Emmeloord
Tel.: +31 (0)321 328040
info@nautilusorganic.nl 
www.nautilusorganic.nl 

Publicatiedatum: