Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overnachten tijdens de Biobeurs? Spoedige opgave is gewenst

Het idee om beursbezoekers 'van ver' een overnachtingsmogelijkheid aan te bieden in de omgeving van Den Bosch geeft meer aanbod dan vraag. Sjoerd de Hoop: "Spoedige opgave is nu wel gewenst zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Naast overnachten bij individuele boeren is er ook een optie op de groepsaccommodatie De Beukenhof in Biezenmortel. Daar zijn een groot aantal tweepersoonskamers beschikbaar. Bovendien is daar ook een grote zaal waar we na 20.00 uur nog een mooi feest kunnen bouwen met biologisch bier van Gulpener."

"Samen met medeorganisator Ilse Blauw van Biohuis horen we wel dat het een goed initiatief is, maar de concrete aanmeldingen gaan nog langzaam. We horen graag voor het weekend wie er komt. Er melden zich nu ook al enkele medewerkers van standhouders en mensen die alleen donderdag naar de Biobeurs willen en dan woensdagavond al van huis gaan. Ze willen het feest meevieren om dan dondermorgen ook niet door de spits te hoeven naar Den Bosch."

Voor meer informatie:
Ilse Blauw
Bionext
blauw@bionext.nl 
06 33740599

Sjoerd de Hoop
06 13442679

Publicatiedatum: