Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Biokennisweek: highlights voor MarCom professionals

Bionext brengt 16 tot en met 19 januari 2023 alle schakels van de biologische sector bij elkaar voor een 4-daags interactief programma: de Biokennisweek is hét event voor ondernemers in biologisch die hun bedrijf verder willen brengen. Het Biobeurs programma zit bomvol inspiratie en (bio)kennis voor de hele keten: boer, producent en retail. Voor MarCom professionals is deze selectie van programma highlights wellicht interessant: 

Workshop nr. 120: 'van plan naar actie: samen naar 15% biologisch in 2030'
In een interactieve sessie gaan Albert Heijn, PLUS en Odin in gesprek met campagnebureau Food Cabinet, de Smaakspecialist en met GfK: wat zijn de huidige ontwikkelingen in de markt? Hoe gaan we beter eten beschikbaar maken voor iedereen? Welke rol speelt de retail hierin?

Workshop nr. 121 'hoe de biosector kan leren van succesvolle opkomende foodtrends'
Ontbossing, klimaatproblematiek, obesitas; hoe breng je de connectie tussen jouw product en deze maatschappelijke problemen op inspirerende manier over op jouw doelgroep. Drie merkeigenaren die dit goed doen, vertellen over hun weg naar succes.

Workshop nr. 4 'De bioboodschap in een ander jasje'
In deze workshop gaan we aan de slag met hoe verleid je consumenten om te kiezen voor de bio-variant? Welke duurzaamheidsclaims zijn overtuigend? En zijn er nog ander manieren om de aandacht te trekken?

Deze workshops zijn onderdeel van het kennisprogramma tijdens de Biokennisweek: meer dan 100 webinars en live kennissessies in 4 dagen tijd.

Klik hier voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven