Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen

Anne&Max breidt uit naar Friesland en heeft voor de eerste Friese vestiging het oog laten vallen op Leeuwarden. 

Onlangs openden de deuren van een nieuwe vestiging Amsterdam Oostenburg en in de vernieuwde Emma passage in Tilburg. Voor dit jaar staan naast Leeuwarden ook Rotterdam en Nijmegen op de planning voor het openen van een Anne&Max vestiging. Ook buiten de grenzen lonkt; zo is men de verkenning gestart in Duitsland. "Ondanks de roerige jaren die hopelijk achter ons liggen lukt het Anne&Max om succesvol door te groeien", aldus het bedrijf. "Doel voor de komende vijf jaar is bijna een verdubbeling van het aantal vestigingen naar zo’n 50 locaties." 

Locatie Naauw 18
Op de hoek van het Naauw en Groenmarkt in Leeuwarden staat een uniek hoekpand, welke zich uitstekend leent voor Anne&Max. De vestiging ligt midden in het centrum van Leeuwarden en heeft uitzicht op de prachtige grachten. Omringd door ambachtelijke winkels en speciaalzaken op het Naauw. Vlakbij vind je diverse aanmeerpunten voor je bootje. Perfect voor een picknick op het water.

Franchisen bij Anne&Max
Voor de nieuwe vestiging in Leeuwarden is Anne&Max op zoek naar een franchisenemer. Het franchise ondersteunend kantoor ondersteunt de franchisenemer met advies, handboeken, opleidingen en trainingen, overzichtelijke backoffice en gerichte marketingacties om het concept optimaal en renderend uit te kunnen voeren.

"Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het onderscheidend vermogen van de franchisenemer ligt in het zien van lokale kansen, creëren van een positieve/fijne werksfeer, een leerzaam bedrijf bouwen waar talenten zich kunnen ontwikkelen en het herkennen en erkennen van gasten. Wij betrekken onze franchisenemers bij de visie en strategie. Door, in ondernemerschap, samen te werken en kennis te delen, vormen we samen een lerende organisatie die elke dag werkt aan verbetering en vooruitgang." 

Ondernemers die interesse hebben in het avontuur in Leeuwarden kunnen contact opnemen met Fleur van Vliet, via fleurvanvliet@annemax.nl 

Voor meer informatie:
Anne&Max
www.annemax.nl/franchise 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven