Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

"Met knolselderijbroodjes willen we laten zien wat voor lekkers je hiermee kunt maken"

Saladetomaat Tafury RZ in de spotlights

Tholen - Rijk Zwaan grijpt de Biobeurs onder meer aan om de saladetomaat Tafury RZ voor de Nederlandse markt te promoten. "We hebben zoals altijd allerlei producten om te proeven, dit keer zijn dat onder meer de saladetomaat Tafury RZ, de wokkomkommer en de Sweet Palermo puntpaprika's in 4 kleuren. De paars-groen gestreepte aubergine is ook weer van de partij. Ook geven we graag meer informatie over onze ToBRFV resistente tomatenrassen. En misschien wel het meest opvallende: we serveren knolselderijbroodjes in de stand. Hiermee willen we laten zien wat je allemaal voor lekkers kunt maken met knolselderij, waar Rijk Zwaan ook mooie rassen van heeft", vertelt Heleen Bos.

Ze geeft aan dat de spotlights onder andere op de Tafury RZ tomaat gericht zullen staan. "Dit is een heel onbekende tomatensoort voor Nederlandse consumenten. Hij is exclusief voor biologische teelt. Hij ziet er anders uit dan we gewend zijn. En smaakt ook anders. Ik noem het een saladetomaat, hij is te speciaal om bijvoorbeeld in soep te verwerken."

Heleen en haar collega's willen tijdens de beurs uiteraard ook van de gelegenheid gebruik maken om iedereen weer te zien en bij te praten. "We willen graag peilen waar men staat en bekijken hoe we de sector samen weer verder kunnen laten groeien, zeker in deze uitdagende tijd. We willen de klanten en telers een hart onder de riem steken en inspireren met onze nieuwe producten en de resistente rassen die we promoten."

Rijk Zwaan is op de Biobeurs (18 en 19 januari in Den Bosch) te vinden in stand 45.

Voor meer informatie:
Heleen Bos
Rijk Zwaan
Burgemeester Crezéelaan 40
2678 ZG De Lier
0174 532299
06 10171809
h.bos@rijkzwaan.nl 
www.rijkzwaan.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven